top of page

Dent-KA

ZOBOZDRAVSTVENE STORITVE

20230225_115427.jpg

Lana Kambič

dr. dent. med.

Diplomirala sem na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2011. Po zaključenem strokovnem izpitu mi je vrata odprl ZD Grosuplje, kjer sem v okviru javne zdravstvene mreže svoj poklic opravljala vse do leta 2019. Z željo po sodobnejših storitvah sem se leta 2019 zaposlila v
koncesijski zobozdravstveni ordinaciji v Ljubljani in leto kasneje še v zasebni zobozdravstveni ordinaciji. Ob stalnem strokovnem izobraževanju sem svoje znanje dodatno izpopolnjevala na individualnih tečajih in delavnicah, saj je sledenje novim trendom v zobozdravstvu neizbežno.

 

V zasebnem življenju so mi dobri odnosi izjemno pomembni. Spoštljiv in zaupanja vreden odnos do bolnika je na prvem mestu. Sebe vidim kot prijazno in natančno zobozdravnico, ki ima cilj opraviti zobozdravstveno storitev kakovostno in brez bolečin. Večji del svoje poklicne poti sem delala z odraslimi, razveseli pa me tudi nasmejan obraz otroka, ki odhaja iz zobozdravstvene ordinacije.

Dent-KA je sodobna ordinacija, ki nudi storitve iz splošnega in estetskega zobozdravstva. Koncept oskrbe je celostna obravnava pacienta, ki zajema konzervativno zdravljenje in se dopolnjuje z estetskimi rešitvami oskrbe zob.

bottom of page